Noua stagiune a Orchestrei Nationale Radio – Concert Carmina Burana

  0
  703

  Vineri 12 octombrie, celebra Carmina Burana deschide la Sala Radio stagiunea Orchestrei Nationale Radio sub indrumarea lui Tiberiu Soare, noul dirijor principal al Orchestrei Nationale Radio. In programul serii se afla si Concertul in do major pentru pian si orchestra de Mozart, interpretat de solista Luiza Borac alaturi de orchestra. 

  Dupa debutul sau din 1999, dirijorul Tiberiu Soare a realizat concerte si inregistrari alaturi de Orchestra Nationala Radio, Orchestra Operei Nationale Bucuresti, London Philarmonic Orchestra si alte orchestre. Pentru stagiunea 2012-2013 poate fi ascultat la Paris, la Salle Pleyel, unde va dirija un concert cu Orchestre National de l'Ile de France, alaturi de soprana Angela Gheorghiu.

  Pianista de origine romana stabilita in Germania Luiza Borac a urmat cursuri de maiestrie la Juilliard School in New York dupa ce si-a incheiat studiile in Bucuresti si Hanovra. A cantat ca solista alaturi de Orchestra Filarmonica din Olanda, Orchestra Filarmonica a Natiunilor Unite, Orchestrele Radio din Bucuresti si Koln si Orchestra Simfonica din Utah. Luiza a obtinut un numar impresionant de premii, printre care Premiul Criticilor Romani la Festivalul International George Enescu.

  Pretul unui bilet la categoria I este de 26 lei, 21 lei la categoria II si 16 lei la categoria III.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentLe magasin de suicides
  Următorul articolYehudi Menuhin – Bach – Ciaccona
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here