Northmen: A Viking Saga


Premiera: 14 November 2014
0
704

Dacă v-a fost dor de poveşti inspirate din istorie împletită cu legendă, în care nişte personaje trebuie să treacă prin multe pericole pentru a străbate cu bine un ţinut necunoscut, aveţi un bonus: vikingii, acei războinici scandinavi în jurul cărora s-au ţesut tot felul de mituri, mai mult sau mai puţin sângeroase.

Ei devin personajele filmului Northmen: A Viking Saga, numai că, de data aceasta, cam au de suferit în postura de vânat, nu de cotropitori neînfricaţi, care bagă alte popoare în sperieţi. Pelicula de aventuri este regizată de Claudio Fah, responsabil şi de Sniper: Reloaded, Coronadosau Hollow Man II.

Un grup de navigatori vikingi eşuează pe o insulă unde conducătorii îi urăsc şi îi trimit cei mai buni războinici pe urmele lor. Pentru a scăpa, vikingii trebuie să ajungă în acea parte a teritoriului străin unde ştiu că se află ai lor, în zona denumită şi Danelag. Până acolo, au de străbătut un ţinut misterios, devenit un labirint în care se luptă pentru a scăpa cu viaţă. Pe această călătorie plină de peripeţii se bazează scenariul peliculei Northmen: A Viking Saga.Distribuţia filmului include nume precum: Tom Hopper (Cold, Tormented), Ed Skrein (The Tunnel, III Manors), Ken Duken (Robin Hood, Chalet Girl), James Norton (Belle, An Education) sau Charlie Murphy (Philomena).

În România, premiera va avea loc pe data de 14 noiembrie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here