Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013

0
737

Noaptea devoratorilor de publicitate e, bineînțeles, un eveniment dedicat amatorilor și specialiștilor în publicitate. Conceptul a fost creat în anul 1981, de către Jean Marie Boursicot, cucerind rapid toată Franța, extinzându-se apoi la nivel mondial.

Fascinat de reclame, francezul a început să colecționeze spoturi publicitare din toată lumea și să le prezinte publicului larg într-un spectacol. În România, Noaptea Devoratorilor de Publicitate a ajuns la cea de 13-a ediție, în cadrul căreia vor fi prezentate peste 300 de spoturi publicitare. Evenimentul va avea și o temă, Zombies, și va fi deschis de Mihai Bobonete de la trupa de stand-up comedy Cafe Deko și DJ&Producer Mongol.   

Noaptea Devoratorilor de Publicitate se va desfășura pe 15 și pe 16 noiembrie 2013 la Cinema Patria, de la ora 20:00. Prețul biletelor este de 40 de lei pe zi.

SHARE
Articolul precedentConcert Sanem Kalfa
Următorul articolFestivalul Interkultour
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here