Noaptea Alba A Galeriilor – 2014

0
618

Pe 23 mai va avea loc cea de-a opta ediție a evenimentului Noaptea Albă A Galeriilor, la care vor participa 38 de galerii și 32 de spații alternative.

Proiectul își propune dezvoltarea unei platforme de comunicare și promovare a artelor contemporane. În același timp, organizatorii promit să extindă evenimentul și în alte centre urbane culturale din România, dorind să-i antreneze pe tineri în fenomenul cultural al generației lor. 

Unele din cele mai interesante evenimente și expoziții se anunță la Galeria Occidentului (O cosmogonie/Pomul vieții, reciclare de idei), Galeria Posibilă (Atelier de alcătuit carte de fotografie anonimă), Sfântul Tus (Povești din sertar), Facultatea de Istorie (Born before, raised after 1989), D3SIGN Box (București – micul Paris?), AnnArt Gallery (Florica Prevenda – Facelook), Aiurart Contemporary Art Space (Denisa Florentina Curte – Viitor perfect) și Allegra Nomad Gallery (Shortsighted. Presbyopic. Blindfolded).

Programul întreg al evenimentului îl puteți găsi pe pagina oficială.

SHARE
Articolul precedentIrish Tavern Music
Următorul articolDawn of the Planet of the Apes (R: Matt Reeves, 2014) – Official Trailer
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here