Noaptea Alba a Galeriilor 2013

0
631

Dacă ai pierdut zilele trecute Noaptea Muzeelor, în această vineri noapte te poţi revanşa cu un traseu al galeriilor bucureştene, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Nopţii Albe a Galeriilor. În 2013, programul se arată foarte diversificat, pe lângă vizitele la expoziţii de fotografie, pictură, sculptură, grafică/desen sau multimedia, vei putea participa la mai mutle ateliere sau conferinţe, proiecţii de film sau alte spectacole 0rganizate cu această ocazie.

Din program îţi recomandăm expoziţia de fotografie Ultimul Etaj – o cartare fotografică a Bucureștiului (Urbanesc), un eveniment dedicat artei urbane, Street Art Gallery, la care va participa unul dintre cei mai cunoscuţi street artişti din capitală – Pisica Pătrată/ Alexandru Ciubotariu, dar şi invitaţii lui, HomeBoy, Kitra şi Alan Dala (Alchemia). O altă alternativă este maratonul de proiecţii dedicat artei video – Noaptea Devoratorilor de Video Art, ediţia a patra (Studio Arte).

Noaptea Galeriilor 2013 (în spaţiile aferente) va debuta în general la ora 19:00, excepţie făcând câteva locaţii ce se vor deschide începând cu orele 20:00- 21:00.

Programul complet îl găseşti aici, lista cu galeriile partenere la eveniment aici, iar lista localurilor alternative de desfăşurare, aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here