Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs


Cand: 08 Jun 2013
Ora:18:00
0
1104

Organizatorii ediției Noptii Alba a Creatorilor și Designerilor de Produs au pregătit anul acesta trei secțiuni creative: bijuterie și accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (în spatele Muzeului Șuțu), design vestimentar și accesorii casual la Attitude Ballet School (Str. Emil Balaban, nr. 6) și design de obiect in Acuarela (str. Polona, nr.40).

De asemenea, în cadrul evenimentului se va desfășura și o serie de activități creative și amuzante, printre care organizarea unui Free Shop, în care poți oferi la schimb accesorii vintage și handmade, obiecte de decor sau mobilier. La Cabina Foto, fotografii Revistei Atelierul te așteaptă cu aparate Polaroid pentru o developare rapida a imaginilor. Iar în Acuarela Viorica Pintilie, Jimmy Cserkesz & Gabriel Balasa sunt invitați să cânte.

Evenimentul cuprinde și o serie de ateliere, precum prelucrarea în lut polimeric cu Ramona Croitoru la Bernschutz & Co. Universitate, atelierul de bookbinding cu Woodish la Acuarela și atelierul de accesorii textile cu Anca Spiridon de la Creative Arts la Attitude Ballet School.

Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs va avea loc sâmbătă, 8 iunie, între orele 18:00 si 02:00, iar intrarea este liberă. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here