Nijikon 2013


Cand: 02 Nov - 03 Nov 2013
Ora:10:00
0
562

Nijikon 2013 este locul de întâlnire al fanilor manga și al filmelor anime, fiind cea mai mare convenție dedicată acestor subiecte din România. 

Programul convenției este alcătuit din concursuri de cosplay (costume play) – anul acesta din juriul va face parte una dintre cele mai apreciate cosplayerițe din Singapore, țară unde acest hobby este ridicat la rang de artă – proiecții de filme anime și documentare, ateliere de artă tradițională japoneză, demonstrații de arte marțiale, concursuri de gaming, standuri cu benzi desenate manga sau aleea artistului – un colț special, dedicat începătorilor din lumea fan art-ului sau desenului care doresc să își vândă sau să își promoveze lucrările.

Deși tema principală a convenției este cultura pop japoneză, evenimentul se adresează și fanilor jocurilor video, hobby games, muzică, etc.

Convenția va avea loc în weekendul 23 noiembrie, în Turbohalle, iar prețul unui bilet este de 15 lei pe zi. Pentru participanții la concursul de cosplay prețul biletului este de 15 pentru ambele zile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here