Nightcrawler

0
666

Nightcrawler, debutul regizoral al scenaristului Dan Gilroy (cunoscut pentru The Bourne Legacy, dar și pentru ciudatul The Fall), nu este în ciuda așteptărilor un film din seria X-Men Origins, ci o dramă cu Jake Gyllenhaal în rolul principal.

În rolul lui Lou Bloom, Jake Gyllenhaal ne pregătește un joc actoricesc cu o încărcătură fizică substanțială: pentru a juca în Nightcrawler actorul a pierdut în jur de 10 kg. Nu este o performanță de tipul celei a lui Matthew McConaughey din Dallas Buyers Club, dar, având în vedere informațiile despre scenariu, cerința este cel puțin ciudată.

Lou Bloom este un jurnalist care descoperă că infracțiunea de noapte de pe străzile Los Angeles-ului este un subiect generos și o rampă de lansare pentru cariera lui. Cele 10 kilograme în minus oferă ceva în plus personajului ușor nevrotic pe care Gyllenhaal ni-l oferă într-un teaser-trailer neașteptat. Nightcrawler amintește ca ton de Zodiac, cu același Gyllenhaal, dar și de Prisoners și Enemy, dovedind că actorul se simte confortabil în genul acesta de filme. 

În film apar și Rene Russo (Thor, Thor: The Dark World) și Bill Paxton (Edge of Tomorrow, Million Dollar Arm).

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here