Night at the Museum: Secret of the Tomb


Premiera: 26 December 2014
0
712

Night at the Museum: Secret of the Tomb, nu este doar a 3-a parte a seriei cu Ben Stiller în rolul paznicului muzeului istoric, ci reprezintă, probabil, și ultimul film în care vom avea ocazia să-l mai vedem pe regretatul actor, Robin Williams, aici în pielea președintelui Americii, Theodore Roosevelt.

Acesta ar fi principalul motiv pentru care majoritatea cinefililor se vor înghesui în sălile de cinema la premieră, dar dacă mai pui la socoteală și data sa de lansare din iarnă, atunci nu încape îndoială că va face valuri la încasări în box-office.

De aceasta dată pe Larry (Ben Stiller) și compania îi așteaptă o nouă aventură și poate cea mai mare provocare de până acum. Tableta magică ce aducea la viață exponatele din muzeu își pierde treptat energia odată cu apariția noului antagonist, faronul (Ben Kingsley). Descurcărețul paznic se vede nevoit să pornească într-o călătorie alături de vechii săi prieteni, Teddy Roosevelt (Robin Williams), Jedediah (Owen Wilson) și împăratul Octavius (Steve Coogan), la Muzeul din Marea Britanie. Aici îl vor cunoaște pe curajosul Lancelot (Dan Stevens), care le va da o mână de ajutor în bătălia epică pentru salvarea magiei, înainte ca aceasta să dispară pentru totdeauna, dar și în lupta cu maleficul faraon.

Pe lângă actorii amintiți, îi vom putea vedea în roluri și pe: Ricky Gervais (The Office, Night at the Museum), Rebel Wilson (Bridesmaids), Mickey Rooney (Breakfast at Tiffany's) sau Dick Van Dyke (Mary Poppins)

Producția este așteptată în cinematografele noastre pe 26 decembrie.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here