Nicolas Jaar live


  Cand: 21 Jul 2012
  Ora:22:00
  0
  837

  Nicolas Jaar este la Bucuresti pe 21 iulie 2012, pentru ca mixeaza si canta live impreuna cu trupa (un chitarist, un saxofonist si un tobosar) la Arenele Romane.

  Dincolo de celebritatea de care are parte la 22 ani, ce poate parea total nemeritata, un fel de febra hipsterista ce va trece cat de curand, Nicolas Jaar este un muzician in plina formare, cu o cultura muzicala deloc superficiala. New-yorkez de origine chiliana, fiul unui artist vizual, Jaar ar putea avea motto-ul muzical slow is the new fast. Jaar poate fi adus mai de aproape sau mai de departe in zona unor muzicieni precum compozitorul de avangarda John Cage, Jaar fiind interesat de explorarea of the ghosts that appear inside the silence (citat de The Guardian)Erik Satie, Mount Kimbie, Jamie Woon, James Blake.  Zona calda din muzica lui are influente clare din muzica, sa-i zicem, latino, apropo de mostenirea chiliana, si din cea clasica.

  Nicolas Jaar are deocamdata la centura un singur album, Space is only noise, aparut in 2011. Cu note foarte bune de la critica muzicala.

  Pe 18 mai 2012 Nicolas Jaar si-a facut debutul la BBC Radio 1 cu un Essential Mix fabulos, pe care il poti asculta mai jos:

  Ceilalti artisti ai acestei seri The Mission sunt:

  SOUL CLAP
  www.SoulClap.us
  www.facebook.com/SoulClap
  www.soundcloud.com/SoulClap

  BENOIT & SERGIO – live –
  www.vquest.tv/artistview.php?id=2
  www.facebook.com/BenoitandSergio
  www.soundcloud.com/BenoitandSergio

  VOICES OF BLACK
  www.yarch.com
  www.twitter.com/VoicesOfBlack
  www.soundcloud.com/VoicesOfBlack

  VALENTIN STIP
  www.soundcloud.com/ValentinStip

  Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

  Pretul biletelor este de 35 lei in avans si se pot cumpara de pe bilete.ro. Biletele vor costa in seara evenimentului 50 lei. Bilete VIP : 70 lei (suna la +40 722 399228).

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here