NexT Fantasia in Gradina Botanica

0
1263
Unde: Gradina Botanica din Bucuresti

Cand: 24 Jun 2017
Ora:12:00

Dacă îţi plac filmele în aer liber şi muzica bună care te ajută să uiţi de haosul oraşului, poţi evada într-o lume fantastic-suprarealistă oferită de scurtmetrajele aduse în inima Grădinii Botanice din Bucureşti, cu ocazia evenimentului NexT Fantasia din cadrul NexT Film Festival. Evenimentul va avea loc pe 24 iunie 2017, de la ora 18:00. Scurtmetrajele proiectate într-o zonă special amenajată pentru picnic vor fi precedate de concertul formaţiei Travka. Îţi poţi întinde propria pătură în această zonă special amenajată pentru a te bucura de o seară aparte, cu personaje năstruşnice.

După lăsarea nopţii, Grădina Botanică se va transforma într-un spaţiu mirific, unde vei vedea 5 scurtmetraje ce te vor impresiona prin experimentele vizuale. Filmele sunt pline de personaje venite din alte lumi, ce iau parte la întâmplări supranaturale. De astfel de întâmplări are parte şi îndrăgostitul din filmul The Absence of Eddy Table, care se trezeşte aruncat dintr-un tub în mijlocul unei lumi cu vegetaţie fermecată. Aici întâlneşte o fată cu secrete întunecate. Dragostea copleşitoare şi lumea suprarealistă se îmbină şi în animaţia Love. Tot despre iubire este vorba şi în Amalimbo, însa cea simţită de un copil pentru părintele dispărut, a cărui moarte încearcă să o înţeleagă. Pădurile, creaturile magice şi femeile seducătoare cu faimă de vrăjitoare alcătuiesc nişte poveşti misterioase, redate în scurtmetrajul Malesh, urmat de Leshy, un alt scurtmetraj cu păduri în care apar nişte creaturi din altă lume.

Concertul formaţiei Travka începe de la ora 19:00, iar proiecţiile, de la ora 21:30. Minorii neînsoţiţi de adulţi nu vor avea acces la eveniment.

Preţul unui bilet este de 25 de lei. Biletul include accesul la proiecţie şi concert, însă o taxă de acces de 5 lei trebuie achitată la faţa locului, pentru Grădina Botanică. Biletele pot fi cumpărate online de pe Eventbook sau din librăriile partenere (Humanitas, Kyralina).

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here