Nederlands Dans Theater, live la Grand Cinema Digiplex


Cand: 30 May 2013
Ora:21:00
0
518

Nederlands Dans Theater, una dintre cele mai cunoscute companii de dans contemporan, vine în România prin intermediul Grand Cinema Digiplex. La sfârșitul lunii mai, toate spectacolele companiei olandeze vor putea fi vizionate live, direct din sala de cinematograf.

Fondat încă din anul 1959, Nederlands Dans Theater se concentreze pe explorarea noilor forme și tehnici de dans, deosebindu-se, astfel, de tradiționalul Dutch National Ballet. Astăzi, NDT susține peste 150 de spectacole pe an în destinații diverse, de la Haga, la Londra și Madrid, până în New York sau Singapore.

Numerele care vor putea fi văzute la Grand Cinema Digiplex aduc atât dansatori noi pentru NDT, cat și vedete. Dansatorii vor fi acompaniați live de Holland Symfonia. Programul conține spectacolul Studio 2 (creat de coregrafii casei, Sol Léon și Paul Lightfoot) și Dream Play, un balet abstract, dar narativ, coregrafiat de suedezul Johan Inger.

Biletele sunt disponibile la biroul Concierge din cadrul Grand Cinema Digiplex. Prețul lor este de 45 de lei pentru adulți, respectiv 25 de lei pentru copii. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here