Ne vom revedea in anul care a trecut – prima piesa de teatru care se joaca intr-un aeroport

0
519

Sâmbătă, 29 martie 2014, începând cu ora 19:00, va avea loc în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă din Bucureşti – Terminalul Nou Plecări, premiera spectacolului Ne vom revedea în anul care a trecut.

Spectacolul este realizat după textul lui Ștefan Caraman, dramaturg premiat la Gala Premiilor UNITER în anul 2005. Regia este semnată de Alexandru Nagy, iar scenografia îi aparține Ioanei Pashca.

Povestea spectacolului se petrece în sala de așteptare a unui aeroport, unde două cupluri tratează o intrigă de actualitate.

Viata ca un aeroport. Două cupluri într-un spațiu de tranzit, asemănător cu sufletele lor. O fantezie extremă sau un joc pe care îl jucăm cu toții? Ne vom revedea în anul care a trecut respiră în același timp cu noi, fiind un spectacol dedicat zilei de azi la intâlnirea dintre generații – spune regizorul Alexandru Nagy despre noul spectacol.

Din distribuție fac parte Gelu Niţu, Cătălina Mustaţă, Meda Victor și Mihai Smarandache.

În luna iunie 2014, Teatrul de Sufragerie va pleca  în turneu cu piesa Ne vom revedea în anul care a trecut, o Caravană care va cuprinde 5 aeroporturi din țară: Sibiu , Iași, Cluj  Timișoara  și Tulcea.

Accesul la premieră se face pe bază de invitație.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here