Nasul in transmisie de la Metropolitan Opera

0
539

Noul sezon de transmisiuni live în HD de la Light Cinema debutează pe 26 octombrie cu o nouă punere în scenă a Nasului lui Dmitri Shostakovich. Opera satirică a compozitorului rus, o adaptare a povestirii omonime a lui Gogol, este produsă cu energie și imaginație de William Kentridge.

Povestea nebunească a oficialului rus care descoperă că nasul i-a părăsit fața și și-a creat o viață proprie a fost în viziunea lui Schostakovich un tur de forță de acrobații vocale și combinații nebunești de muzică folk, pop și atonală. 

Dirijorul Pavel Smelkov conduce o distribuție foarte apreciată de critici, avându-i în centru pe Paulo Szot, în rolul oficialului, și pe Alexander Lewis, în rolul nasului.

Nasul va fi difuzat în direct sâmbătă, 26 octombrie, la ora 19:55. Mai multe informații poți găsi aici

Galerie video

SHARE
Articolul precedentCrima si pedeapsa – dramatizare de Yuri Kordonsky la Teatrul Bulandra
Următorul articolThor: The Dark World
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here