Nascut iarna

0
646

Începând cu 21 noiembrie ai ocazia să vezi o nouă producţie a Teatrului Foarte Mic: Născut iarna. Spectacolul este regizat de Radu Dragomirescu după o piesă a lui Jez Butterworth, un cunoscut dramaturg şi regizor englez.

West (Cristian Iacob), un fost gangster, decide să se retragă într-o fermă abandonată din Darmoor, departe de agitaţia oraşului. La scurt timp, primeşte vizita fostului său asociat Wally (Radu Zetu), iar vechea lui viaţă începe să îl ajungă din urmă. Din distribuție mai fac parte Avram Birău, Viorel Cojanu și Claudia Prec.

Biletele costă 27, respectiv 20 de lei, în funcție de categorie şi pot fi achiziţionate de la agenţia teatrului sau prin Eventim.

SHARE
Articolul precedentKiller Joe – trezeste impresii senzoriale
Următorul articolObiceiuri necurate la Bulandra
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here