Nana


  Cand: 22 Oct 2011
  0
  640

  Update 17 octombrie: intrarea la concertul Nana va fi libera, conform organizatorilor. Biletele normale de intrare (de 60 si 75 lei) achizitionate in perioada 10 august – 21 octombrie 2011,  vor fi  preschimbate in bilete VIP ce asigura loc la masa in sectorul VIP. De asemenea, biletele garanteaza accesul in club in cazul in care intrarea este blocata datorita capacitatii limitate.

  Pentru cei care au nostalgii legate de verile '97-'98,  e bine de stiut ca raperul Nana va canta in Silver Church sambata, 22 octombrie. Concertul va incepe la miezul noptii si va dura 70 minute.

  Nana este cunoscut pentru melodiile in stil euro-rap pe care le-a lansat in a doua jumatate a anilor '90, de exemplu  Let It Rain si Lonely.

  Biletele, limitate la 700 de bucăţi, fusesera puse in vanzare in reteaua Eventim, inainte de anuntul organizatorilor, la următoarele preţuri: 60 lei – biletele achiziţionate până la data de 9 august 2011, 75 lei – biletele achizitionate în perioada 10 august – 21 octombrie 2011, 90 lei – biletele achizitionate în ziua concertului. 

  Concertul de la Bucureşti este inclus în turneul de promovare al celui mai recent material discografic al artistului, Stand Up.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentChew Lips – Solo
  Următorul articolNana – Let it rain
  mm
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here