Namaste India 2014

0
503

Primăvara aceasta, în perioada 23-25 mai 2014, cultura și tradițiile indiene se desfășoară în cadrul festivalului Namaste India organizat la Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” la inițiativa românilor pasionați de această cultură.

Programul evenimentului este diversificat de la an la an și include activități dedicate tuturor categoriilor de public. Veșmintele tradiționale, podoabele, specialitățiile culinare și mirodeniile îi vor încânta pe cei atrași de exotismul Indiei cu senzațiile și culoriile specifice. Mai departe, vei avea prilejul să cunoști această țară prin expoziții de fotografie, prin filme documentare, dar și prin ochii călătorilor români care îți vor împărtăși experiența vizitei lor acolo. Muzica, prezentă prin sunete meditative de sitar și flaut și prin cântece devoționale Bhajan și Qawwali, dansurile pline de culoare și prezentările de yoga sau ayurveda vor complera lista activităților. De asemenea, pe tot parcursul festivalului vor fi organizate workshp-uri și ateliere de creație atât pentru copii cât și pentru adulți.

Biletele pot fi achiziționate la urmatoărele categorii de preț:

–          Abonamente: 30 lei

–          Adulți: 10 lei

–          Pensionari și posesori de carduri Euro 26: 5 lei

–          Elevi și studenți: 2,5 lei.

SHARE
Articolul precedentWalking with the Enemy (R: Mark Schimdt, 2013) – Trailer
Următorul articolWalking with the Enemy
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here