N(AUM)


Cand: 15 May 2015
Ora:19:00
0
726

N(AUM), spectacolul realizat după texte de Gellu Naum cu Oana Pellea și Cristina Casian, este o pledoarie pentru poezie și pentru înțelegerea poetică a lumii în regia Marianei Cămărăsan.

Spectacolul propune o formă de teatru de artă, minimalist, bazat în primul rând pe o căutare interioară. Este un spectacol al cărui scenariu s-a cernut din universul lui Naum, de acolo unde alte legi guvernează relitatea. Nu e doar universul naumian, e zona lucrurilor uitate, a înțelegerii pierdute, a marii căutări și a marii treceri, toate existând dintotdeauna în noi: „cheia e în iubire, desigur, de aceea atât de greu de văzut.” (Gellu Naum)

„Un univers, o ușă spre o altă realitate, un vârtej de cunoaștere, un labirint de inițiere: întâmplarea acestui scenariu și spectacol ține de întâmplătorul obiectiv. Senzația mea este că trebuia să mi se întâmple această întâlnire: Mariana Cămărăsan, Cristina Casian, Vladimir Turturică și universul naumian. Mulțumesc domnule Naum ca ne îngăduiți.” – Oana Pellea

„Trăim într-o lume în care abandonăm cu ușurință frământările celuilalt. E un privilegiu să exiști într-un univers unde drumul spre vindecare nu se face de unul singur.” – Cristina Casian.

Spectacolul N(AUM) va avea loc pe 7 martie 2015 la Teatrul Metropolis de la ora 19:00. Prețul biletelor este de 24.84 lei (online) și 21.60 lei (la casa de bilete).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here