Morcheeba – Parov Stelar Band – Electric Brother – The Amsterdams


  Cand: 08 Oct 2011
  Ora:22:00
  0
  885

  In sfarsit s-au clarificat amanuntele concertului din 8 octombrie. Concertul, despre care am mai scris aici, fusese anuntat de Parov Stelar Band pe site-ul lor cu ceva timp in urma.

  Contam mai ales pe amanunte legate de pretul biletelor, dar noutatile au depasit cu mult orice asteptari. Alaturi de Parov Stelar Band, responsabili cu mainact-ul vor fi cei de la Morcheeba. Si nu in orice formula, ci cu solista impreuna cu care au avut cel mai mare succes, Skye Edwards. Dupa ce au concediat-o in 2003 si dupa ce au experimentat cu inca doua soliste, fratii Godfrey, formatorii trupei, au readus-o pe Edwards in trupa in 2010.

  Vom auzi trip-hop si downtempo in stilul Morcheeba: relaxat, fin, gingas, hipnotic. Sa auzi live vocea solistei Edwards macar o data trebuie sa fie pe lista de lucruri pe care sa le faci in viata. Nu exagerez. Sa speram ca si sonorizarea Salii Polivalenta va fi la inaltimea vocii lui Edwards si a unei asemenea trupe.

  Vor canta single-uri mai vechi (probabil Rome wasn't built in a day, Undress me now, The Sea, Slow Down, Over and Over,  Way Beyond), dar si melodii de pe ultimul lor album, Blood Like Lemonade, aparut in 2010. Poti asculta mai jos cele doua single-uri de pe acest album, Even Though si Blood Like Lemonade, plus melodii mai vechi.

  Despre Parov Stelar Band, maestrii ai electro-swing-ului, poti citi si asculta muzica lor pe Postmodern aici.

  Muzica serii va fi completata foarte potrivit de romanii de la The Amsterdams – o trupa indie de pop-rock infiintata in 2006, care si-a lansat al doilea album, Electromagnetica, anul acesta. Poti asculta primul single, Summertime, de pe Electromagnetica mai jos. Albumul este produs de Electric Brother, unul din cei mai buni DJ-i de la noi, care va mixa si el pe 8 octombrie la Sala Polivalenta. Un DJ cu gusturi rafinate de nu-jazz , pe Electric Brother cel mai probabil il stiti de la Radio Guerilla, unde realizeaza emisiunea numai cu muzica buna, RetroElectro, de joi noaptea.

   

  Electric Brother – You Know by electric brother

   

  Bilete

  Biletele costa 70 lei in avans si pot fi comandate online pe Bilete.ro sau pot fi cumparate direct din 500 de oficii postale din Romania semnalizate “Aici Bilete.ro” si dintr-un numar de locatii care vor fi anuntate in curand. Lista completa a oficiilor postale de unde poti sa cumperi biletele este aici.

  In seara concertului, daca vrei sa-ti cumperi bilet direct de la Sala Polivalenta, e bine de stiut ca va costa 95 lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here