MONO + Dirk Serries’Microphonics in Timisoara

0
633

Promoterii underground DonisArt și Kogaionon pregătesc o seară specială pentru fanii muzicii post-rock și ambientale. Japonezii de la Mono se întorc în România după spectacolul susținut în 2011 la Cluj Napoca, concertul din 10 februarie 2012 fiind inclus în turneul lor european.   Belgianul Dirk Serries vine, însă, în premieră în România. 

 Mono, trupă înființată în 1999 în Tokyo, au o muzică exclusiv instrumentală, încadrată în stilul post-rock ambiental. Melodiile lor sunt preponderent dominate de sunetul de chitară, deși nu lipsesc nici sunetele de vioară sau de pian. Cele mai apreciate albume ale japonezilor sunt Hymn to the Immortal Win și You are there. 

Dirk Serries stă în spatele proiectelor de muzică experimentală VidnaObmana și Fear Falls Burning. Acum, însă, el performează sub propriul nume, conceptul „Microphonics” fiind o combinație de ambiental și shoegaze.

Seara de 10 februarie 2013 se anunță a fi ambientală, instrumentală și…underground. Concertul va avea loc în Club Daos (Splaiul Nicolae Titulescu Nr. 5), Timișoara, de la ora 20.00. Biletele vor putea fi achiziționate în seara evenimentului de la intrarea în club, la prețul de 50 de lei. Rezervări se pot face la adresa krunafest@gmail.com.

Mono vor canta si in Bucuresti, la Silverchurch, pe 11 martie 2013. 

Galerie video

SHARE
Articolul precedentSide Effects
Următorul articolMono – Ashes in the snow
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here