Miles Davis – Concert aniversar Kind of Blue


  Cand: 09 Oct 2014
  Ora:20:00
  0
  737

  Nu știm ce planuri aveți pentru octombrie, dar cei care se află în București ar trebui să-și noteze data de 9 octombrie ca fiind una foarte specială. Anul acesta se împlinesc 55 de ani (17 august 1959) de la lansarea celui mai bine vândut album de jazz din istorie, Kind of Blue, al lui Miles Davis, așa că suntem invitați de seamă ai un eveniment, la Sala Radio, cu șase instrumentiști minunați, Ryan Carniaux (trompetă), Plume (saxofon), Chris Dahlgren (contrabas), Drori Mondlak (baterie), Mircea Tiberian (pian) și Nicolas Simion (saxofon) care ne vor încânta cu un concert tribut. 

  Cei din Cluj-Napoca se vor putea bucura și ei de acest concert pe 14 octombrie la Casa de Cultură a Studenților.

  Albumul Kind of Blue, realizat în stilul jazz-ului modal (se folosesc mai multe măsuri muzicale decât acorduri progresive ca bază armonică) este considerat ca fiind unul din cele care au influențat evoluția muzicii și stilurilor (inclusiv stilul rock și cel clasic), mulți artiști inspirându-se din muzica lui Miles Davis, făcându-se totodată referință la kind of blue for inspiration. Piesele incluse în acest album sunt So What, Freddie Freeloader, Blue in Green, All Blues și Flamenco Sketches

  Prețul biletelor pentru concertul din București diferă în funcție de categorie: I – 145 RON, II –  125 RON și III – 85 RON. Pentru concertul din Cluj-Napoca, prețul biletelor este de 125 RON (I), 95 RON (II) și 75 RON (III). Biletele pot fi achiziționate pe eventim.ro.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here