Michael Winslow – omul cu o mie de voci


Cand: 25 Mar 2014
Ora:20.00
0
640

Dacă ai rămas uimit de calitățile excepționale ale sergentului Larvelle "Motor Mouth" Jones din seria de filme Police Academy atunci ar fi o idee bună să mergi la Hard Rock Cafe pe data de 25 martieMichael Winslow, actorul din spatele personajului, omul cu o mie de voci va susține un spectacol de stand-up comedy. 

Show-urile sale cuprind diverse reproduceri ale sunetelor din lumea înconjurătoare, de la un recital Jimi Hendrix la zgomotele unui accident de circulație. Winslow este cel mai cunoscut pentru rolul din Police Academy, dar vocea sa se regăsește și în blockbustere americane ca Terminator, Back to the future sau în serialele TV Family Guy și Robot Chicken.

Talentul său de entertainer și abilitatea de a reproduce cele mai diverse sunete promit un show de stand-up comedy cel puțin ilar. 

Biletele pentru spectacolul din 25 martie pot fi cumpărate din rețeaua Diverta, de la Hard Rock Cafe sau online, pe myticket.ro. Prețul lor variază în funcție de poziția locurilor: 100 de lei (în față) și 70 de lei (pe laterale). Achiziționarea biletelor trebuie însoțită de rezervarea locurilor la masă, apelând numărul 021 206 62 61.

De asemenea, show-ul va fi exclusiv în limba engleză.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here