Mes séances de lutte

0
702

Veteranul regizor francez Jacques Doillon (Le jeune Werther, Le petit criminel) se întoarce pe marile ecrane cu o poveste de amour fight,  Mes séances de lutte.Intriga a fost descrisă ca fiind o combinaţie între Fight Club şi Mr. And Mrs Smith, dar cu un dialog pe stil franțuzesc. 

O tânără, jucată de actrița Sara Forestier, se întoarce în satul natal să participe la înmormântarea tatălui său cu care nu avut o relație foarte bună. Acolo se întâlnește cu un bărbat de care a fost îndrăgostită în trecut, jucat de actorul de teatru – și ca fapt inedit, nepotul lui Charles Chaplin – James Thierree, ce încearcă să o ajute să facă față procesului de doliu.

Chimia reapare. La început cei doi se tatonează verbal destul de violent, dar pe măsură ce filmul evoluează legătura lor devine din ce în ce mai fizică și agresivă, ajungându-se la adevărate sesiuni de lupte ca terapie emoțională.

Drama Mes séances de lutte a avut un buget mic, iar analiza pe care o face mecanismele relațiilor interumane a fost primită destul de rezervat de critici.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here