Men, Women & Children

0
702

Regizorul Jason Reitman este un specialist în alienare: chiar dacă tema este prezentată puțin oblic (Juno și a sa comedie care acoperă drama) sau extrem de literal – în Up in the Air personajul lui George Clooney trăiește singurătatea din avion în avion în jurul lumii – ea are mereu îndrăzneala adevărului.

Men, Women & Children îl vede pe Retitman abordând cel mai eficient – în aparență – mijloc de relaționare cu lumea, Internetul, și singurătatea celor care se pierd în rețea.

Tot la capitolul îndrăzneală, Reitman adaptează pentru ecran romanul omonim al controversatului Chad Kultgen. La scenariu contribuie și Erin Cressida Wilson, responsabilă pentru filme precum Secretary și Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus. Rezultatul este un scenariu în care poveștile adulților și copiilor se intersectează în același punct: dorința de intimitate.

Soții prinși într-o căsătorie fără gust nu se întorc unul spre celălalt pentru companie, ci preferă să o caute pe internet. Tinerii nu pot ieși din vârtejul tag-urilor: thinspiration fiind unul dintre cele mai tulburătoare. Toți fac schimb de mesaje.

Distribuția este și ea una excelentă: Adam Sandler (Blended), Jennifer Garner (Dallas Buyers Club), Emma Thompson (Saving Mr. Banks) și Ansel Elgort (The Fault in Our Stars). 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here