Matrimoniale, la Teatrul Nottara

Unde: Lia Bugnar
Cand: 18 Jan 2014
Ora:19:30
0
1090

Spuneți-mi zece lucruri care vă plac la mine! În plină criză, Eva dă un anunț pe net în care declară că are bani mulți și își caută soț. La examen se prezintă doi pretendenți la mâna și la banii Evei: Tibi – un băiat de cartier și Zaharia – un băiat mai elevat, cu pretenții de intelectual, dar cu un singur obiectiv: banii.

Aceasta este intriga noului spectacol al Teatrului Nottara, a cărui premieră va avea loc la prima ediție a festivalului internațional Fest(in) pe Bulevard, pe care îl și organizează. Spectacolul Matrimoniale a fost comandat special dramaturgului român, Lia Bugnar.

Prima ediție a festivalului se va desfășura în perioada 12 – 19 octombrie 2013 și va avea drept temă criza, fie ea economică, socială, politică, identitară sau sexuală. În acest context, Bugnar a scris o piesă despre mai multe tipuri de crize: identitare, de comunicare, seuxale, în care se regăsesc subiecte din paginile ziarelor de scandal, dar care au happy-end.

Din distribuția spectacolului fac parte actrițele Ada Navrot (în rolul Evei), Crenguța Hariton (Mara, prietena lui Tibi) și actorii Lucian Ghimiși (Tibi) și Mihai Marinescu (Zaharia).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here