Massive Attack la Arenele Romane

0
1152
Unde: Arenele Romane

Cand: 21 Jun 2018
Ora:21:00

Fanii Massive Attack din România vor avea parte de un nou concert pe data de 21 iunie 2018, de la ora 21:00, la Arenele Romane. Trupa lor preferată le promite un spectacol hipnotic demn de un ritual electro voodoo.

Deschiderea va fi asigurată de Young Fathers – revelaţia muzicii electronice a ultimilor ani. Young Fathers s-a format acum 10 ani în Edinburg, impresionând de la debutul discografic distins cu premiul Scotish Album of the Year. A colaborat cu Massive Attack la piesa Voodoo in my Blood.

Cei de la Massive Attack au fost consideraţi nişte vizionari ce au schimbat muzica electronică, devenind pionierii genului Trip Hop. Sound-ul original şi videoclipurile cu tentă oniric-halucinantă ale unor piese celebre le-au adus numeroase premii şi i-au propulsat în topul artiştilor preferaţi de cei dornici de a descoperi o alternativă la stilurile comerciale.

De-a lungul celor trei decenii de carieră, trupa Masssive Attack a lansat 5 albume de studio, vândute în peste 10 milioane de exemplare. A colaborat şi cu nume sonore ce au avut stiluri diferite, printre care Madonna, Sinead O’Connor, Neneh Cherry sau Portishead.

Au fost puse în vânzare două categorii de bilete:

Biletele în număr limitat, care au preţul de 170 lei. Aceste bilete fac parte din pachetul promoţional The Voodoo Ticket, care oferă următoarele beneficii: accesul înaintea celorlalţi spectatori pentru asigurarea unui loc cât mai bun în faţa scenei + o băutură gratuită + un suvenir special.

Bilete la preţul de 190 lei, care vor fi vândute după epuizarea categoriei limitate The Voodoo Ticket. În ziua concertului preţul va fi tot de 190 de lei. Poţi cumpăra bilete online, de pe Eventim, sau din magazinele şi librăriile partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

Citeşte şi All These Sleepless Nights – Oraşul unei generaţii într-un film despre hipsterii Varşoviei

All These Sleepless Nights – Orasul unei generatii intr-un film despre hipsterii Varsoviei

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here