Marele Picnic ShortsUP, editia 2017 – Scurtmetraje sub luna, chiar in inima Gradinii Botanice

0
1072
Unde: Gradina Botanica din Bucuresti

Cand: 29 Jul - 30 Jul 2017 Ora:18:00

Marele Picnic ShortsUP a devenit o tradiţie pentru cei dornici de a se (re)împrieteni cu Bucureştiul în toiul caniculei estivale, găsind oaze verzi, unde să vadă şi filme pline de originalitate. Filme scurte de ficţiune cu subiecte neobişnuite, comedii spumoase fără clişee sau animaţii suprarealiste vor fi proiectate la Grădina Botanică. Te vei bucura de ele în ultimul week-end al lunii iulie.

Ajuns la cea de-a patra vară, evenimentul care se desfăşoară sub umbrela ShortsUp le este dedicat amatorilor de filme bune, amuzante, relaxante sau insolite, ale căror mesaje sunt concentrate în mai puţin de 30 de minute. Cu alte cuvinte, dacă preferi scurtmetrajele, picnicurile sub lună, plantele rare şi evadările din haosul urban, fără a părăsi oraşul, îţi poţi aduce păturica de vară şi cei mai buni prieteni la Grădina Botanică. Aici veţi avea parte de atmosfera unei vacanţe pentru cinefili, în zilele de 29 şi 30 iulie, de la ora 18:00 (accesul se va face prin Splaiul Independenţei, prin Strada Aleea Portocalelor.). În cazul în care ţi se va face foame, vei găsi un spaţiu amenajat special, de unde vei putea cumpăra popcorn, hamburgeri sofisticaţi şi alte gustări îmbietoare, care asezonează clasic sau nonconformist nişte filme bune.

Înainte de  filme (care vor începe la ora 21:30) te vei putea bucura de tururi ghidate prin Grădina Botanică, oferite în parteneriat cu voluntarii asociaţiei Team Work, de un concert de jazz sau de activităţi artistice multimedia. Cele mai frumoase colţuri ale Grădinii vor fi mai uşor de admirat datorită unui sistem ce include video-mapping-ul şi o instalaţie interactivă activată cu senzori tactili şi vizuali.

Dacă ai copii mai mici de 7 ani, nu trebuie să plăteşti şi pentru ei. Înainte de filme, te poţi juca împreună cu micuţii în cadrul atelierelor de gătit organizate pentru familii.

În cazul în care vremea capricioasă nu va permite buna desfăşurare a evenimentului, acesta va fi reprogramat pentru weekend-ul imediat următor (5 şi 6 august).

Preţul unui bilet este de 25 lei/ seară şi 40 lei/ abonament, doar în cazul achiziţionării online de pe Eventbook sau din librăriile partenere – Humanitas sau Kyralina. Dacă îl vei cumpăra la faţa locului, vei plăti 30 de lei/ seară sau 50 lei/abonament, în limita numărului disponibil. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit. Copiii între 7 şi 12 ani plătesc jumătate din preţul integral al biletului.

Programul va apărea în curând pe site-ul oficial.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here