Maratonul de lectura

0
770

UPDATE

Cei 30 de participanți au fost aleși, iar Maratonul de lectură își dă startul pe 1 aprilie printr-o "invazie" de cititori ce vor încerca să ocupe un metrou întreg pe linia Berceni-Pipera. Dacă vrei să promovezi cititul alături de maratoniști și cei de la Revista de Povestiri, ia o carte la tine (și câțiva prieteni cititori) și vino luni, 1 aprilie la ora 18:00 (plecarea propriu-zisă – 18:30), la întâlnirea din stația de metrou Berceni.

 

Pentru că promovează cititul și pentru a sărbători un an de acțiuni pro-citit, Revista de Povestiri lansează în perioada 1 30 aprilie un maraton al cititorilor bucureșteni, pentru a-l descoperi și a-l premia pe cel ce citește cel mai mult într-o lună.  

După ce se vor înscrie la concurs în perioada 5 martie – 1 aprilie, cei 30 de cititori își vor alege câte o carte de la check point-ul Revista de Povestiri, stabilit la Librăria Cărturești MȚR. După citirea fiecărei cărți, ei vor trebui să trimită celor de la Revistă câte o recenzie, trecând apoi la următoarea carte ridicată din același loc. Toate volumele vor putea fi păstrate de participanți, dacă vor depăși 2000 de pagini citite. 

Mai multe detalii despre înscrierea la Maratonul de lectură și premiile oferite, găsești aici. 

Revista de Povestiri aniversează în curând un an de la apariție și va fi sărbătorită pe data de 13 martie, la ora 19:30, în Music Club din București. Fie că te pregătești de Maraton, fie că ești interesat de o discuție despre supraviețuirea printului împreună cu reprezentanții Love Issue, Decât o Revistă, Arte și Meserii, Tataia, Echinox (Cluj), Harap Alb, Comics, Film Menu, Formaje și The Institute, ești invitat la o seară care se va încheia cu un concert Maria Raducanu

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here