Maps to the Stars


Premiera: 31 October 2014
0
742

Filmul Maps to the Stars marchează a doua colaborare a regizorului David Cronenberg cu actorul Robert Pattinson, după Cosmopolis. Dramă-satiră a Hollywood-ului, Maps to the Stars este de asemenea primul film pe care Cronenberg îl realizează în Statele Unite. 

Subiectul filmului urmărește viața familiei Weiss, o dinastie hollywoodiană arhetipală. Tatăl, Stafford, este un psihoterapeut, îmbogățit de pe urma cărților de self-help, iar soția lui este managerul fiului lor vedetă de 13 ani. Atât fiul Benjie, cât și fiica lor, Agatha, au probleme psihopatologice – Benjie din cauza drogurilor, iar Agatha din cauza piromaniei. Clienta lui Stafford, actrița Havana Segrand, vrea să facă un remake după filmul care a lansat-o pe mama ei în anii 60. Deși aceasta a murit de ceva timp, Havana este bântuită de aparițiile ei fantomatice. 

Plotul filmului este, în esență, un mijloc prin care Cronenberg ne transmite comentariul său asupra legăturii dintre industria americană de film și civilizația vestică în general. 

Maps to the Stars va fi lansat pe parcursul anului 2014. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here