Manet – Portrete de viata


Cand: 23 May - 26 May 2013
Ora:19:30
0
671

Academia Regală de Artă din Londra organizează expoziţia Manet – Portrete de viaţă, primul eveniment de acest gen dedicat exclusiv portretelor pictate de artistul francez Edouard Manet. Lucrările selectate, opere ale artistului create de-a lungul întregii sale cariere, aparţin celor mai importante colecţii ale lumii, particulare sau aflate în patrimoniul marilor muzee internaţionale.

The Light Cinema oferă publicului autohton şansa de a face turul virtual al expoziţiei, odată cu proiecţiile programate în zilele de 23, 24, 25 şi 26 mai. Acestea includ nu doar prezentarea lucrărilor expuse, ci şi o introducere în culisele organizării expoziţiei. 

În zilele de joi (23 mai) şi vineri (24 mai), proiecţia începe de la ora 19:30, iar sâmbătă (25 mai) şi duminică (26 mai), de la ora 18:00.

Tariful general pentru bilete este de 30 de lei (20 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari). Acestea pot fi achiziţionat de la casa de bilete The Light Cinema – Liberty Center şi online de pe www.lightcinemas.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here