Mandela: Long Walk to Freedom

0
712

Regizorul britanic Justin Charwick (The Other Boleyn Girl sau The First Grader) revine pe marele ecran cu un film biografic. De această dată este vorba despre viața lui Nelson Mandela, în Mandela: Long Walk to FreedomActorul Idris Elba va interpreta rolul lui Mandela, iar Naomie Harris, care a jucat recent în super-producția Skyfall, va juca rolul soției sale, Winnie Mandela.

Mandela: Long Walk to Freedom se vrea a fi o cronică a vieții președintelui Africii de Sud, chiar un jurnal din copilărie până când a câștigat prima dată alegerile prezidențiale. Mai mult decât atât, autenticitatea proiectului se bazează pe relația apropiată pe care o are producătoarea peliculei, Anant Singh, cu președintele Africii de Sud. Relația de corespondență dintre cei doi a început încă de pe vremea când Mandela era în închisoare din cauza acțiunilor de rebeliune din timpul Congresului Național African.

Filmul Mandela: Long Walk to Freedom îi are în distribuție, alături de Idris Elba și de Naomie Harris, pe actorii Tony Kgoroge, Riaad Moosa, Zolani Mkiva, Jamie Bartlett, Lindiwe Matshikiza, Deon Lotz și Terry Pheto.

Pelicula are la bază cartea Long Walk to Freedom, apărută în 1994, iar scenariul este scris de William Nicholson, cunoscut pentru The Gladiator și Les Miserables (2012).

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here