Man of Steel


Premiera: 21 June 2013
0
749

Una din premierele de referință în materie de blockbuster ale acestei veri,  Man of Steel îl readuce pe marile ecrane pe Superman, primul și cel mai faimos supererou din istorie. Filmul, în regia lui Zack Snyder (Dawn of the Dead, 300, Watchmen),va susține povestea dezvoltată de scenaristul David S. Goyer împreună cu Christopher Nolan (care este și producător). 

Spre deosebire de ultimul film dedicat eroului, Superman Returns (2006), a cărui poveste venea în continuarea primelor două filme cu Christopher Reeve (1978 și 1980),  Man of Steel va aborda povestea devenirii lui Superman, într-o încercare de resuscitare a francizei de la începuturile ei.

Un tânăr jurnalist (Henry Cavill – serialul The Tudors), crescut de un cuplu de fermieri din Kansas după ce e găsit într-o capsulă provenită de pe altă planetă, trăiește inhibat de abilitățile extraordinare pe care le posedă din copilărie.

Din distribuția filmului fac parte și Russell Crowe/ Jor-El, tatăl biologic al eroului, Kevin Costner și Diane Lane în rolurile părinților adoptivi, Amy Adams/ Lois Lane (The Fighter, The Master), Laurence Fishburne (The Matrix, serialul CSI: Crime Scene Investigation) și Michael Shannon (Take Shelter, The Iceman). 

Man of Steel va ajunge în cinematografele românești pe 21 iunie 2013. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here