Madam Secretary


Premiera: 21 September 2014
0
768

Ne-am obişnuit cu filmele/serialele despre vieţile preşedinţilor americani, dar nu prea vedem producţii care să le pună în prim-plan pe femeile ce duc greul unei administraţii, capabile să organizeze activitatea primul om în stat, ajutându-l să găsească exact acele răspunsuri diplomate la întrebările controversate sau la acuzaţiile stânjenitoare.

Şi nu este vorba neapărat de nevasta cu imagine impecabilă, ci de femeia-secretar-de-stat. Madam Secretary se anunţă un serial despre femeile ca Madeleine Albright sau Condoleezza Rice. Având-o în rolul principal pe Tea Leoni, Madam Secretary spune povestea unei femei angajate la Casa Albă, care încearcă să găsească un echilibru la nivel înalt între jobul socilitant şi viaţa de familie. Premiera serialului a avut loc pe data de 21 septembrie 2014, pe CBS.

Prezenţa lui Morgan Freeman pe lista producătorilor este încă un punct forte pe care mizează echipa din spatele serialului în care Tea Leoni (Fun with Dick and Jane) o interpretează pe Elizabeth Faulkner McCord, o femeie ridicată la rangul de Secretar de Stat. Înainte de a fi unul dintre oamenii de încredere ai celui mai influent om al Planetei, Elizabeth a lucrat pentru CIA şi a fost un respectat profesor universitar, la fel ca soţul ei, Henry, jucat de Tim Daly (Private Practice). Nu puţini au fost aceia care au spus că sub masca personajului ar fi de fapt Hillary Clinton, un exemplu perfect de animal politic de sex feminin, în viziunea multor americani.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here