Machete Kills


Premiera: 11 October 2013
0
614

Charlie Sheen este președintele Americii, Mel Gibson este un dealer de droguri miliardar ce vrea să distrugă lumea, Lady Gaga este La Chamelelon, Sofia Vergara trage rafale de gloanțe din mitralierele montate pe sânii ei?!, Jessica Alba este o polițistă sexy, Amber Heard este o Miss San Antonio sexy, Electra Avellan este o asistentă sexy, Michelle Rodriguez este o asasină sexy… 

Observați un tipar? E foarte subtil, dar e acolo. Vă sună a fantezia unui adolescent infierbântat de hormoni, dar nu e, aceasta este distribuția celui de-al doilea film exploitation din trilogia Machete.

Machete Kills, regizat de Robert RodriguezSin City , Desperado, Grindhouse ), îl readuce în prim plan pe Machete Cortez (Danny Trejo) un fost agent federal mexican ce este acum recrutat de președintele Americii să taie capete, să arunce în aer și orice mai este nevoie ca să îl oprească pe personajul negativ, jucat de Mel Gibson, să arunce omenirea în război și anarhie. Nu căutați logica în synopsis și vă sfătuiesc să o uitați acasă atunci când mergeți să-l vedeți. Just enjoy the madness.

Premiera în Romania va avea loc pe 11 octombrie.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here