Lupu


Premiera: 03 October 2013
0
672

După ce a câștigat Ursul de Aur la Berlin, în  2008, cu scurtmetrajul O zi bună de plajă, regizorul Bogdan Mustață își face debutul în lungmetraj cu Lupu.Filmul a avut premiera mondială la festivalul de la Sarajevo și a atras atenția criticilor prin tematica proaspătă: un coming of age cu accente horror.

Filmul îl urmărește pe adolescentul Lupu (interpretat de Mihai Vasilescu, aflat la debutul său cinemtografic) în timp ce încearcă să echilibreze maturizarea iminentă cu iubirea abia descoperită și fantoma mult prea substanțială a tatălui său.  Ada Condeescu, Costel Cașcaval și Sergiu Nicolaescu (în ultimul său rol) completează distribuția.        

Lupu poate fi văzut în cinematografe din 4 octombrie, însă realizatorii au organizat alte două proiecții înainte de lansarea oficială.

Pe 20 septembrie, la Noaptea Albă a Filmului Românesc (Cinema Studio), de la ora 22:15, Lupu va fi proiectat în avanpremieră, urmat de un Q&A cu regizorul și o parte a echipei.  

Pe 2 octombrie realizatorii vor invita 100 de spectatori aleși în urma unui concurs în universul Lupu, in Club Control. Mai multe informații pe pagina de Facebook a filmului.                                                                                                                                                                  

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here