LUNA


Cand: 14 Oct 2014
0
578

O altă piesă ce va fi prezentată în cadrul Festivalului E-Motional, aparţine stagiunii de octombrie de la Centrul Naţional al Dansului București şi se intitulează LUNA, după un concept de-al lui Irinel Anghel. Aceasta va fi interpretată de Irinel Anghel, Cristina Lilienfeld şi Smaranda Găbudeanu.

Habar n-am ce e LUNA. Este dans, teatru, muzică, film, performance art. Dacă îi dau o singură descriere, de fapt îi iau posibilitatea de a fi tot ceea ce este. LUNA este un mister. LUNA este o iluzie. LUNA este o călătorie suprarealistă într-o lume guvernată de energia feminină care este însăşi forţa creaţiei. Adica un mister. Conceput ca un ‚all-round show’ din spaţiul comun al tuturor artelor, spectacolul de dans-teatru-muzică LUNA are un decupaj filmic şi un final experienţial ce se oferă privirii individuale a fiecărui spectator.(Irinel Anghel)

Artist interdisciplinar, compozitoare, perfomer vocal, Irinel Anghel a absolvit cursurile Universităţii de Muzică din București (1994). Activitatea ei este dedicată artei hibride, de fuziune, proiectelor „crossing borders”, dezvoltând o direcţie personală, bazată pe spontaneitate și atitudini provocatoare, în care explorează posibilităţi de exprimare prin combinaţii de mișcare, teatru, cântat-vorbit. Este adepta artei experienţiale cu detente suprarealiste.

 

Bilete: 25 lei întreg, 15 lei redus

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here