Lullaby

0
663

După aprecierile primite datorită rolului din American Hustle, Amy Adams este din ce în ce mai curtată de regizori. Noul ei rol este cel al unei femei ce trebuie să îl ajute pe Jonathan (Garrett Hedlund), un tânăr ce s-a întors în oraşul natal pentru a reînnoda legătura cu tatăl său. Lullaby este un film în care, pe lângă vechea temă a regăsirii tată-fiu, se abordează şi una controversată: dreptul la eutanasie.

Jonathan află că tatăl său îşi doreşte să fie deconectat de la aparatele ce îl ţin în viaţă pentru a evita o lungă agonie, finalul tragic al bolii de care suferă devenind inevitabil. În cele două zile rămase până la moartea tatălui, Jonathan recuperează tot ce a pierdut după ce s-a înstrăinat de familie: legătura cu mama şi sora lui, dar şi capacitatea de a se implica într-o relaţie de cuplu.

Dincolo de povestea centrată pe drama unei familii, regizorul Andrew Levitas aduce în prim-plan subiectul privind libertatea umană în faţa morţii şi încercările de supravieţuire afectivă a celor lăsaţi în urma pacientului răpus de o boală incurabilă.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here