LTJ Bukem & Mc Conrad + Dub Mafia


  Cand: 23 Sep 2011
  0
  1106

  Vineri, 23 septembrie, LTJ Bukem & Mc Conrad si Dub Mafia vor canta live la Atelierul de Productie, avand ca efect exorcizarea oricaror demoni si relaxarea oricarui nerv intins in timpul saptamanii. Va fi o explozie de energie pe un ritm infernal de presant si asaltant.

  Seara e structurata in doua reprezentatii:

  * una care poate fi descrisa ca legendara, in care LTJ Bukem și Mc Conrad ne vor canta drum and bass cu influente de jazz timp de doua ore, conform organizatorilor. Pentru sound-ul sofisticat cu care a imbogatit genul de baza, aducand elemente de jazz fusion si acid jazz, muzica lui LTJ Bukem a fost etichetata ca intelligent drum and bass. Vocea live a lui Mc Conrad va textura si mai mult rezultatul prin tehnica de rapping adaugata dnb-ului.

  Poti asculta aici asocierea intre Bukem si Conrad http://soundcloud.com/bradaricjakov/ltj-bukem-feat-mc-conrad-live-in-boston iar mai jos doar pe LTJ Bukem.


  * Dub Mafia, adica opt muzicieni care fac muzica impreuna din 2009. Vin din Bristol, un oras care a produs multa muzica buna, numai daca ne gandim la trip-hop (Massive Attack, Tricky, Portishead). Sunetul Dub Mafia, cu care au avut un succes aproape instantaneu, este foarte complex si exploziv. Daca asculti melodiile de mai jos vei fi convins la fel de repede.

  Nu au fost publicate inca alte date legate de organizare, ca de exemplu costul biletelor.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here