Low Down

0
745

În încercarea de a prezenta viața pianistului Joe Albany, regizorul Jeff Preiss găsește o sursă excelentă de detalii sfâșietoare: filmul nu este numai bazat pe memoriile lui Amy Albany, ci adaptat de aceasta, în colaborare cu Topper Lilien, pentru marile ecrane.

În centrul filmului se găsește perechea Joe-Amy (John Hawkes și Elle Fanning), un tată dependent de heroină și fiica lui, destul de mare pentru a înțelege care este problema. Cei doi trăiesc varianta mizeră a visului hollywoodian, însă iubirea lui Amy pentru tatăl ei o ajută să treacă peste nopțile petrecute dormind în cadă și să se concentreze pe lucrurile pozitive: în primul rând muzica.

La rândul lui, Joe Albany (deși a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Miles Davis și Charlie Parker, nu a ajuns niciodată la fel de faimos) încearcă, între doze, să fie un tată cât mai bun. Atracția pe care Amy o simte față de un artist pornografic interpretat de Peter Dinklage și relația cu muzicianul epileptic Cole (Caleb Landry Jones, Byzantium), ne dau de înțeles că e vorba de încercări ratate.

În film apar și Glenn Close, în rolul bunicii care vrea să își asume o parte din responsabilitate, și Lena Headey (Game of Thrones) – mama alcoolică.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here