Lotus Eaters

0
590

Alexandra McGuiness își face debutul regizoral cu filmul de lung-metraj Lotus Eaters, care a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe 5 aprilie 2013.

Drama urmărește un grup de tineri londonezi care încearcă să își găsească un scop în viață și își ascund disprețul față de orice după rețeta sex, drugs and rock'n'roll. Personajul central este Alice (Antonia Campbell- Hughes), care ocupă mai degrabă un loc periferic în gașca mâncătorilor de lotus, în care fostul ei prieten, Charlie (Johnny Flynn) încearcă să se lase de droguri, Benedict încearcă să se culce cu cine poate, Marlon  se ține după Alice, iar Felix se bucură când de atenția lui Suzie, când de cea a Ornei.

Alice își dorește să renunțe la a fi model și vrea să devină actriță, însă își urmează gașca la tot felul de petreceri în care timpul pare să nu treacă, iar contururile realității își pierd din claritate. Când începe să se lase vrăjită de Alex (Benn Northover), alte intrigi ies la suprafață și se contopesc în timpul unei ultime și periculoase petreceri. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here