Looper


Premiera: 05 October 2012
0
706

Looper: Asasin in viitor, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului este un noir SF care ii reuneste pe Joseph Gordon-Levitt si Bruce Willis in interpretarea a doua varste ale criminalului Joseph Simmons. Filmul va ajunge in cinematografele romanesti pe 5 octombrie

In viitor, calatoria in timp este noua metoda a mafiei de a se debarasa fara urma de personajele nedorite. In anul 2072, victimele atacurilor mafiote sunt trimise 30 de ani in trecut pentru a fi ucise de criminali specializati – looperi. 

Unul dintre cei mai buni asasini, Joseph Simmons, ajunge insa in situatia de a se ucide pe sine. Ezita cand isi vede versiunea din viitor in postura de victima si situatia ii scapa de sub control.

Din distributie fac parte si Jeff DanielsPiper Perabo (Coyote Ugly), Emily Blunt (The Adjustmeant Bureau, The Five Year Engagement) sau Paul Dano (Being Flynn, Ruby Sparks).

Looper a avut premiera in cadrul Festivalului International de Film de la Toronto si nu a dezamagit, fiind primit cu entuziasm atat din partea publicului, cat si din perspectiva criticilor.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here