Livada de visini

0
908
Unde: Teatrul Naţional din Bucureşti (Sala Mare)

Cand: 08 Dec - 09 Dec 2017 Ora:19:00

Una dintre cele mai iubite piese ale lui Cehov este reinterpretată în viziunea regizorului David Doiashvili. Pe 8 şi pe 9 decembrie 2017, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional din Bucureşti (Sala Mare) puteţi vedea Livada de vişini. Clasica piesă a fost transformată de regizor într-un spectacol actual impresionant datorită scenografiei. Pe scenă vor urca actorii: Irina Movilă, Monica Davidescu, Raluca Aprodu, Ioan Andrei Ionescu, Vitalie Bichir, Idris Clate, Mihai Constantin, Crina Semciuc, Gavril Pătru, Rareş Andrici, Istvan Teglas, Ana Covalciuc, Silviu Mircescu.

Piesa lui Cehov este un tablou reprezentativ pentru apusul aristocraţiei slave. Drama personajelor care trebuie să îşi vândă livada de vişini pentru a mai amâna ruina devine simbolul unei lumi nevoite să lase în urmă trecutul plin de fast pentru a înfrunta un prezent ostil cu marile familii din Rusia imperială. Spectacolul prezintă ultimele încercări ale protagoniştilor de a se bucura de ce a mai rămas din lumea lor, înainte de a fi luaţi cu asalt de realitatea exterioară.

Spectacolul a fost lăudat datorită îmbinării dintre lumini, coregrafie, umor şi nostalgie. Regizorul spectacolului, David Doiashivili, este la cea de-a doua colaborare cu TNB. Anul trecut a montat Regele Lear.

Preţurile biletelor variază între 10 şi 70 RON (mai multe detalii aici)

https://vimeo.com/241140075

 

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here