Life of Pi


Premiera: 21 December 2012
0
648

Filmul Life of Pi, bazat pe romanul omonim scris de Yann Martel, este noua creatie a regizorului Ang Lee (Brokeback Mountain, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Hulk, Sense and Sensibility), castigatorul premiului Oscar in 2006 pentru filmul Brokeback Mountain.

Life of Pi reprezinta povestea lui Piscine "Pi" Patel, un baiat indian care isi pierde familia intr-un naufragiu, fiind nevoit sa petreaca 227 de zile in largul Oceanului Pacific pe o barca de salvare impreuna cu un tigru bengalez imens. Relatia complexa care se construieste intre Pi si periculosul sau companion, lupta pentru supravietuire, sprijinul gasit in spiritualitate sunt teme care transforma povestea lui Pi intr-o parabola.

Pe langa o poveste de natura sa inspire, cei care au vazut trailerul si criticii asteapta un deliciu vizual. De asemenea,  Life of Pi este asteptat ca un candidat serios la viitoarea editie a premiilor Oscar.

Productia, lansata atat in varianta 2D, cat si in 3D, va face parte din programul cinematografelor romanesti incepand cu data de 21 decembrie 2012.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here