Life of Crime


Premiera: 19 September 2014
0
459

Life of Crime este un fel de rămas bun pentru autorul Elmore Leonard, responsabil pentru romane care au ajuns atât pe marile (Out of Sight, Jackie Brown) cât și pe micile ecrane (Justified) – diferența ar fi că în The Switch (romanul care stă la baza filmului Life of Crime) crima se împletește cu un umor rar în scrierile lui Leonard.

Pentru cine se întreba cum au ajuns să se cunoască Ordell Robbie și Louis Gara din Jackie Brown (Samuel L. Jackson și Robert de Niro) răspunsul îl oferă Life of Crime: cei doi, în interpretarea lui Mos Def (Dexter) și John Hawkes (The Sessions), se cunosc în pușcărie unde încep să prindă contur planuri pentru viitoare mârșăvii. Louis este eliberat și din acest moment intră în funcțiune planul lui Ordell: șantajul unui dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson (Tim Robbins). Obiectul șantajului este soția frumoasă și plictisită a milionarului, interpretată de Jennifer Aniston. Lucrurile iau o turnură comică atunci când răufăcătorii află că soții erau în plin divorț și că Frank nu are de gând să plătească răscumpărarea.

În film apar și Isla Fischer (Now You See Me), Will Forte (Nebraska), Kevin Corrigan (Winter's Tale) și Mark Boone Junior (Sons of Anarchy). 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here