Libraria cu Pisici, editia 2015


Cand: 20 Dec 2015
Ora:12:00
0
895

Librăria cu Pisici este un eveniment dedicat celor pentru care torcăcioasele sunt mai mult decât un pretext de a strânge like-uri pe Facebook.

Prin acest eveniment se doreşte găsirea unor oameni dornici să adopte pisici abandonate sau să contribuie la întreținerea animăluțelor fără părinți. Ediţia de Crăciun 2015 a Librăriei cu Pisici va avea loc duminică, 20 decembrie 2015, între 12:00-19:00, în cadrul unui loc nou pe harta bookaholicilor, Librăriei Hecate (zona Izvorul Rece, Str. Olari nr.8). Peste zece pisici vaccinate şi deparazitate, cu vârste cuprinse între trei luni şi doi ani, aşteaptă să fie duse în case primitoare, unde să pozeze graţios pe rafturile bibliotecii, printre cărţile tale preferate, sau pe caloriferul din sufragerie.

Evenimentul organizat de Camera cu Pisici mai oferă prăjituri, obiecte handmade inspirate de cochetăria pisicească, dar şi Calendarul Camerei cu pisici pentru anul 2016, care să îţi arate şi câte zile de odihnă mai ai la dispoziţie pentru a le petrece alături de prietena ce se strecoară până şi în bocceluţa pentru city break sau în geanta pentru plajă. În cazul în care ai răsfăţat-o prea mult cu delicii culinare şi nu mai încape în gentuţa chic, poti lua portretul ei cu tine, imprimat pe una dintre sacoşele de pânză ilustrate de George Roşu.

Dacă nu ai mai avut pisici până acum, vei putea întâlni specialişti gata să îţi ofere sfaturi personalizate privind felina potrivită sau asistenţă legată de îngrijirea ei. Şi cum dintr-un cămin primitor nu pot lipsi ceaiul aromat, cafeaua sau ciocolata îmbietoare, ai la dispoziţie licorile cafenelei Care. Un alt partener inimos al evenimentului este CATRYOSHKA, gata să doneze o parte din profit în interesul micilor tigrişori aflaţi în nevoie. De asemenea, cei care nu pot adopta, pot face donaţii pentru îngrijirea unei pisici.

Camera cu Pisici este un proiect de voluntariat înfiinţat în 2012 şi funcţionează independent de orice altă organizaţie pentru drepturile animalelor. Până acum, s-a ocupat de îngrijirea şi adopţia a peste 340 de pisici.

Mai multe informaţii legate de eveniment pot fi găsite pe blogul oficial Camera cu Pisici.

surse imagini: www.facebook.com/thecatroom/ si http://cameracupisici.blogspot.ro/

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here