Libraria cu Pisici #1


Cand: 18 Oct 2015
Ora:12:00
0
991

După șase ediții ale Cafenelei cu Pisici, pisicile se pun cu burta pe carte și se muta la Libraria cu Pisici. Pisici în cautare de familii, sacoșe de pânză ilustrate de George Roșu, prăjituri și articole handmade te așteaptă pe 18 octombrie 2015, între orele 12:00 – 19:00 la Librăria Hecate de pe strada Olari, nr.8.

Pisicuțele sunt deparazitate, vaccinate, unele sterilizate, știu să folosească litiera și au chiar și carnet de sănătate. Pentru ca nu există două pisici la fel, voluntarii Camerei cu Pisici îți oferă asistență personalizată și te ajută în identificare celei mai potrivite feline pentru personalitatea și stilul tău de viață, dar și cu sfaturi practice privind noul tău companion.

Totodată, la eveniment vei găsi multe produse handmade, vederi ilustrate de diferiți artiști și prăjituri care mai de care mai gustoase. Banii strânși îi vor ajuta pe organizatori să cumpere mâncare pisicilor care nu își vor găsi familii la eveniment și la achitarea tratamentelor veterinare pentru pisicile salvate de pe stradă.

De asemenea, poți face și cadouri pisicilor, fie în hrană (umedă sau uscată), fie în obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucării, sisaluri, perne sau orice alt obiect care consideri că le-ar face viața mai frumoasă până la adopție. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here