Liberal Arts

0
633

Liberal Arts este un film independent american realizat de starul serialului How I Met Your Mother: Josh Radnor. Dupa primul sau lungmetraj happythankyoumoreplease, Josh Radnor revine cu cel de-al doilea film, Liberal Arts, la care se implica in tripla ipostaza  de regizor, scenarist si actor. Alaturi de el, ii puteti vedea si pe Elisabeth Olsen si Richard Jenkins.

Jesse (Josh Radnor) are 35 de ani, este proaspat iesit dintr-o relatie si cocheteaza cu literatura, traindu-si viata in spatele cartilor, privind cu nostalgie anii sai de studentie din Ohio si lancezind intr-o slujba care nu-i aduce nicio satisfactie. Din clipa in care fostul sau professor Peter Hoberg (Richard Jenkins) il invita sa tina un discurs la petrecerea organizata cu ocazia retragerii sale din activitate, viata lui Jesse ia o noua intorsatura, de data aceasta plina de entuziasm si preocupare.

Intors in fostul sau campus universitar, Jesse o intalneste pe Zibby (Elisabeth Olsen), o studenta dezinvolta, inteligenta si carismatica, insa cu mult mai tanara si mai neexperimentata decat Jesse, ceea ce va duce la complicatii romantice si dileme emotionale intre cei doi, aducandu-i insa lui Jesse acel raison d`etre pe care il credea pierdut.

Liberal Arts a avut premiera mondiala pe 22 ianuarie 2012 la festivalul american de film independent Sundance Film Festival.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here