Leul Desertului


Cand: 03 Feb 2015
Ora:19:00
0
708

Leul Deșertului este piesa care îi aduce pentru prima oară pe aceeași scenă pe actorii Radu Beligan și Maia Morgenstern. Spectacolul, scris de Mona Radu special pentru cei doi actori, este o comedie a cărei acțiune alertă este poziționată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internațional.

Sub bagheta regizorală a maestrului Radu Beligan, personajele se conturează și prind forță, acțiunea decurge imprevizibil, într-un mod ce va ține publicul cu sufletul la gură, iar momentele cheie ale piesei, de un umor spumos, alcătuiesc lista ingredientelor unei comedii de excepție.

Undeva, într-un loc exotic de pe malul oceanului, Ingrid Rodnin, o frumoasă femeie de afaceri, deschide ultimul hotel al unei rețele de lux. Inaugurarea a fost un mare succes, printre invitați regăsindu-se personalități precum Angelina Jolie sau prefectul James Lyon, un politician care pentru corectitudinea sa a fost supranumit Leul Deșertului. Totul merge minunat până când apare, pe neașteptate, Nikolay Rodnid, magnatul diamantelor, socrul și mentorul lui Ingrid. Nikolay se afla pe punctul de a-și pierde întreaga avere, iar singura lui speranță este prefectul Lyon. Astfel, el apelează la trecutul de damă de companie a nurorii sale, în nădejdea că politicianul va putea fi corupt cu ajutorul farmecelor lui Ingrid. Însă, planul întâmpină o complicație neprevăzută: Ingrid se îndrăgostește de Leul Deșertului.

Alături de Radu Beligan și Maia Morgenstern, distribuția reunește și alți actori importanți ai teatrului românesc: Mircea Rusu, Tania Popa, Lamia Beligan și Geroge Rameș.

Piesa se va juca pe 3 februarie 2015 la Palatul Național al Copiilor de la ora 19:00.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here