Les salauds

0
581

Marco Silvestri (Vincent Lindon), căpitanul unui vas de transport, este chemat de urgenţă la Paris. Sandra (Julie Bataille), sora sa, se află într-un moment de răscruce: soţul ei s-a sinucis, afacerea de familie este în faliment şi fiica ii e internată într-un spital de boli mintale. Responsabil pentru problemele familiei pare să fie puternicul om de afaceri Edouard Laporte (Michel Subor).

Dornic de răzbunare, Marco se mută în clădirea unde amanta lui Laporte, Raphaëlle (Chiara Mastroianni), locuieşte împreună cu fiul ei. Prins între manipularile surorii sale şi dragostea pentru Raphaëlle, Marco se afundă într-un univers ce îi testează determinarea şi puterea emoţională.

Regizoarea Claire Denis (35 Shots of Rum, Beau Travail) se întoarce cu Les salauds/ The Bastards la o poveste ce îi defineşte stilul şi în care atenţia se află constant pe trăirile personajelor sale şi mai puţin pe acţiunea propriu-zisă. Les salauds este o poveste a cărei miză este îmbinarea poeziei cinematografului francez cu impulsul de a captura faţa de multe ori dură a Franţei contemporane.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here