Lenny Kravitz concerteaza din nou la Bucuresti

0
989

UPDATE 22 august:

"Organizatorii concertului Lenny Kravitz programat pe 28 septembrie 2012 in Piata Constitutiei din Bucuresti au fost informati de catre managementul artistului in legatura cu imposibilitatea desfasurarii evenimentului la data stabilita. Acest lucru se datoreaza amanarii intregului turneu european pe care Lenny Kravitz urma sa-l sustina in toamna aceastui an." (extras din comunicatul organizatorului evenimentului)

Lenny Kravitz revine in Romania pentru a doua oara, concertand  in Piata Constitutiei pe 22 septembrie. Funk rock-ul lui Lenny, cu influente reggae, soul si R&B, ca si sex appeal-ul lui ( desi se apropie de 50 de ani, imaginea nu il tradeaza), garanteaza un concert interesant, care merita bifat.

 

Cel de-al 9-lea album al artistului, Black and White America,aparut in august 2011 si promovat in cadrul turneului care ajunge si in Bucuresti, este un album ale carui inspiratii pornesc de la  insulele Bahamas si ajung pana la sunetele orasului Paris. Cu unele versuri ce ating si experiente autobiografice, Black and White America imbina armonios stilurile cu care ne-a obisnuit.

Kravitz a primit numeroase premii de-a lungul carierei sale, printre care 4 premii Grammy in ani consecutivi (Cea mai buna performanta vocala rock a unui solist intre 1999 si 2002), dar si prestigioasa distinctie de Ofiter al Ordre des Arts et des Lettres din partea statului francez. Onoare care i s-a acordat, cu atat mai mult cu cat succesul sau din Franta i-a precedat faima din Statele Unite, mentinandu-se pana in ziua de astazi.

Pe Lenny Kravitz l-ati putut vedea si in postura de actor, in puternica drama a anului 2009,  Precious, sau in recentul The Hunger Games, urmand sa ramana in distributia urmatorului film din serie.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua eventim.ro si au preturi situate intre 110 si 300 de lei. Spectacolul va incepe la ora 20:00.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentPenelope Cruz- Los abrazos rotos
Următorul articolCloud Atlas
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here